13 Ocak 2013 Pazar

Melekleriniz ve Ruhsal Rehberlerinizle iletişim


Melekleriniz ve Ruhsal Rehberlerinizle Iletisim
Yazan: Jennifer Hoffman
Ceviren: Ekin Izat

Jennifer Hoffman, Basmelek Uriel'in kanalidir (Ceviri ve dagitim yazarin izniyle yapilmistir).

www.urielheals.com

Giris

Bircok insan Basmelek Uriel'e kanallik yapmayi nasil ogrendigimi soruyor. Ruhsal rehberleri ve melekleri her zaman duyabiliyordum, bu yuzden bunun ozel bir yetenek veya vergi oldugunu hic dusunmemistim. Basmelek Uriel bana ilk kez 2004 yilinda bir arkadasim icin gelecek okurken gorundu. Benim icin
birlikte calismasi farkli ve yeni bir enerjiydi ama yillardir melek ve
rehberlerle calismaktaydim. Musterilerle calisirken cogu kez onlarin rehber ve meleklerinden aldigim mesaji onlara iletirim.

Cogunlukla bu mesajlar bilgi degil de, kisiye rehberlerini kendi kendine dinlemeyi ogretmem yolunda bir rica olur. Bu mesajlar cogalip acillik kazandikca anladim ki bu yetenek herkeste yok, en azindan insanlar bu yeteneklerini kullanmayi bilmiyor. Sonra benden bu isin nasil yapilacagini insanlara ogretmem istendi. Cunku bunu ogrenmek herkese o anda deneyimledigi sifa sureci boyunca cok yardimci olacaktir.

Degisim zamanindayiz. Herkes icin hem spirituel hem spirituel olmayan alanlarda cok zor bir zaman. Dunyanin her yerindeki isikiscilerine bu donemde degismeyen nufusa yardim edebilmemiz icin onlara neler olacagi ogretiliyor. Rehberlerim bana her zaman insanlara ates icinden gecerlerken rehberlik edebilmen icin, once atesten gecmeyi kendin ogrenmelisin, der. Ben atesten kisa zaman once gectim! Rehberlerimle surekli iletisimim cok yardimci oldu. Yine de anlattiklarini anlayip onlardan yararlanabilmem icin mesajlarini dinlemeyi ogrenmem gerekti.

Bu kitap rehberlerinizden bilgi almayi, mesajlarini duyup dinlemeyi
ogrenmeniz icin yazildi. Bana indirilirken soylendigi dogrultuda, Uriel
Heals web sitesinde ucretsiz olarak sunulmakta.

Bana siklikla mesaj duydugumuz ancak anlamadigimiz ve hatta cogu kez dinlemedigimiz soylendi. Burada sunulan adimlari izleyerek, buraya sizinle yalnizca size yolculugunuzda yardimci olmak icin yerlestirilen rehber ve meleklerinizden bilgi ve ic goru alabileceksiniz. Destekleri tam sizin ihtiyaciniza gore bicildiginden onlari duyup, onlarla iletisimde olabilmeniz cok onemlidir. Sifa ve ogrenimin spirituel yolunda ilerlerken karsilastiginiz her durumda size yardim edecek bilgi ve ic goruye sahiptiler.

Simdi rahat bir yere oturun, aklinizi sakinlestirin ve baslayalim.

Icindekiler

Giri s

Bilgiyi Engelleyenler

Korku
Suphe
Duygular
Dikkat Dagiticilar

Mesajla in Duyulmasi

Alcak sesle konusurlar

Sembollerle konusurlar

Baskalari yoluyla konusurlar

Ruyalar yoluyla konusurlar

Mesajlarin Alinmasi

Rehber ve Meleklerinizin Dili

Sevgi diliyle konusurlar
Kahkaha diliyle konusurlar
Huzurun diliyle konusurlar
Isik diliyle konusurlar
Tarafsizlik diliyle konusurlar
Bagislayicilik diliyle konusurlar


Bilgiyi Engelleyenler

Rehberlerinizi duyamamanizin en onemli nedenlerinden biri bilincsiz olarak bilgiyi engellemenizdir. Rehber ve meleklerinizden gelen bilgi spirituel sifa ve gelisim olan ruhsal amaciniza ulasmaniza yardimci olmayi amaclar. Bu surecin en buyuk engeli, tam oldugunuz yerde kalmanizi isteyen egodur. Yani bilincinizde ruhunuz ve egonuz arasinda cetin bir savas olmaktadir.
Cogunuzun kafasinin karismasinin, korkmanizin ve spirituel ekibinize karsin suphe duymanizin nedeni de budur. Cogunuzun bu kadar zor zamanlar gecirmesinin nedeni de budur. Hayatinizi, basrolunde kendinizin oldugu bir oyun gibi dusunun. Rehber ve melekleriniz sizin kadronuz ve tek amaclari sizin zaferiniz. Bu oyunu kazanmaniz. Sizin icin yaptiklari her sey bu amaci yansitir. Iste bu nedenle onlarla iletisim kurmayi ogrenmelisiniz. Onlarin rehberligi olmadan basarinizi garantileyecek ekip desteginden mahrumsunuz demektir.

Bu zamanda Ruh Degisimini deneyimleyenleriniz kendi ruh gruplarinin "kalipkiricilari" olmakta.Her durumda kirilacak, karmik sorunlarinizi cozecek ve hayatiniz icin yeni degerler yaratacaksiniz. Kim oldugunuzu biliyorsunuz cunku yakin aileniz icinde bile kendinizi farkli hissettiniz, bu zamanda onlardan fiziksel ve duygusal duzeylerde ayrilmis bile olabilirsiniz. Cok az arkadasiniz kalmis, kendinizi yalniz hissediyor da olabilirsiniz. Tek huzur ve istikrar kaynaginiz rehberleriniz ve meleklerinizdir. Iste bu yuzden
onlarla iletisim kurabilmeniz onemli. Onlar yolculugunuzun bu safhasini atlatmanizi saglayacak butun bilgiye sahiptir cunku perdenin bu tarafina gecmemislerdir. Yaptiginiz sozlesmeleri, gerceklestirmis oldugunuz sozleri ve gorevleri hatirlarlar. Unutan sizsiniz. Animsamanizi saglayip yolunuzda size destek olabilirler. Oncelikle mesajlarini neden duyup anlamadiginizi kavramalisiniz.

Korku

Korku sizinle spirituel doganiz arasina bir duvar ceker. Yuksek benliginizin asamadigi ve rehber ve meleklerinizin dahi indiremedigi bir duvardir bu.Korku icinde calistiginizda yuksek boyutlarin iliski kurabildigi tek titresim olan kosulsuz sevgi titresiminin disina cikarsiniz. Korku icindeyken rehberlerinizin size sundugu sevgi, cesaret ve rehberlik mesajlarini duyamazsiniz.

Korkunun cok cesidi vardir. Insanlar basarisizliktan veya basaridan, ilerleyememekten korkabilir. Cogu kez korkulariniz aslinda size ait degildir -kendi ruh grubunuzdakiler dahil, baskalarinin korkularini deneyimleyip gostermektesinizdir sadece. Hatta cogunuz duymak istemeyeceginiz bir sey duymaktan ya da yapamayacaginiz veya yapamayacaginizi hissedeceginiz bir sey yapmaya zorlanacaginizdan korkarsiniz. Unutmayin ki, kalbinizin arzuladigi her sey tamamen yetenekleriniz dahilindedir. Potansiyelinizin bir parcasi olmasaydi zaten onu istemezdiniz. Ayrica rehber ve meleklerinizin asla sizin En Yuksek Hayriniza olmayan bir sey istemeyeceklerini bilin.

Korkuyla dolu oldugunuzu nasil anlarsiniz? Icinize donup duygulariniza bakin. Baglantiyi kaybetmis, karman corman, kafaniz karisik, incinmis veya kizgin mi hissediyorsunuz? Panigi hissedebiliyor musunuz? O zaman korkuyla calismaktasiniz demektir.

Korkudan kurtulmak icin onunuze gecmesine izin verin ve sizin icin anlamini, daha once onu nasil deneyimlediginizi ve bilincinizi terk etmesi icin neyi iyilestirmeniz gerektigini kendinize sorun. Korkunuzun karsisinda sakin olun. Kendinizi iyilestirip korkudan arindirmak icin ihtiyaciniz olanbilgiyi alacaksiniz.

Suphe

Korkunun baska bir sekli olan suphe, yeteneginizin size verilen bilgiyi yorumlayip uygulamasi karsisinda cok onemli bir engeldir. Duyma
yeteneginizden veya sezgisel becerinizden suphe duyuyor olabilirsiniz.
Suphenin varligi spirituel alemlerle iletisim yeteneginiz karsisinda guclu bir caydirici olabilir. Aldiginiz bilgiden emin degilseniz butun duyduklarinizda "mutlak aciklik" isteyin. Mesajin onaylanmasini isteyin.
Onay istediginizde mesaji duydugunuzu ve simdi biraz aciklik istediginizi bildirmis olursunuz. Duydugunuz her seye supheli bir acidan yaklasiyorsaniz, rehberlerinizin size anlattiklarini duyma yeteneginizden emin olmadiginizi belirtmis olursunuz. Suphe doluyken duyduklarinizi engellersiniz.

Supheyi ortaya ciktigi an tanimak kolaydir. "Buna gercekten inanmiyorum" ya da bunun gercek olduguna inanamam" ve hatta "ben rehberlerimle hic konusamam" seklindeki dusuncelerle gelir. Suphe kendini genellikle kendinden suphe seklinde gosterir. Nadir olarak baskalarinin gudu, yargi ve fikirlerinden suphe duyariz. Suphenin kokleri sezgisel yeteneklerimiz konusundaki algimiza, hatta spirituel hediyeler almanin anlami hakkindaki dusuncelerimize kadar uzanabilir. En yakinlarimizin bilgiyi kucumseyecegini veya spirituel iletisimimiz nedeniyle bizi kotu anlamda yargilayacagini hissettigimizde yeteneklerimizden, mesajlardan ve mesaj kaynaklarindan suphe duyariz.

Duyduklarinizdan suphelendiginizde, duyduklarinizin dogru bilgi olduguna guvenerek onay isteyin. Suphenin kaynagini belirleyin -siz misiniz yoksa anne-babaniz, aileniz veya arkadaslariniz gibi baska kaynaklar mi var? Kaynak sizin disinizdaysa kendinize onu belirleme ve saliverme iznini verin.
Kaynak icinizdeyse unutmayin ki evrendeki her varlik kadar siz de Yaratici Tanri'nin bir parcasisiniz. Yuksek spirituel alemlerle iletisime deger oldugunuzu kabul edin ve taniyin. Tanrisalliginizi ve Kaynak'la daimi baginizi kabul edin.

Duygular

Duygular, ucuncu boyut gercekliginin bir urunu olduklarindan rehber ve meleklerinizden gelen mesaj ve rehberlikleri duyma yolundaki diger bir engeli olustururlar. Daha yuksek boyutlarda tek bir duygu vardir, o da kosulsuz sevgidir. Duygularinizin sadece cevrenizi tanimlamakta kullandiginiz yargilar oldugunu bilin. Bircok duygu korkudan kaynaklanirken, daha buyuk kismi karmik olaylardan ve ruhsal grubunuzun diger bireyleriyle baglantilarinizdan dogar.

Bu duygusal olaylarin uzerinizdeki etkisini bilmeniz onemlidir. Spirituel gelisiminizi ve kendinizi iyilestirme yeteneginizi engellerler. Surekli duygusal olaylar yasadiginiz insanlarla cevriliyseniz, buraya bu iliksileri iyilestirmeye gelmissiniz demektir. Ayni duygusal olay icerisinde bagli kalmak bu sureci ancak uzatir. Siz duygusal olaylarla dagilmisken rehber ve melekleriniz size ulasamaz.

Duygularin yukseldigini hissettiginizde, olaya baliklama atlayip, kendinizi yeni bir savasa sokmak yerine olaya uzaktan bakin ve daha bilimsel bir tutum takinin. Kendinizi hangi duygulari hissettiginizi, bu duygularin kime yoneldigini ve neden boyle hissettiginizi sorun. Butun duygusal enerjiler alt cakralardan kaynaklanir. Bu duygulari hissetmeye basladiginizda alt
cakralardan kalp merkezinize yukselmelerine izin verin, burada onlari sifalandirma niyetinizi belirtin ve sonra onlari bilincinizi terk etmeleri icin rehberlerinize, meleklerinize ve Yuksek Benliginize salin. Kendinize yuklediginiz duygusal olaylara kapilma zorunlulugundan bir kez kurtuldunuz mu, bu olaylarin kaynagi olan insan ve durumlarin hayatinizdan cikabilecegini bilin. Oyle olmasi gerekir. Gitmelerine izin verin ve onlari sevgi isikla ugurlayin. Gittikleri zaman onlarla olan karmanizi iyilestirdiginizi bilin ve artik karmik bagi olmayan yeni iliksi sekillerinin hayatiniza girmesine izin verin.

Dikkat Dagiticilar

Ucuncu boyut gercekliginiz gurultulu, hareketli ve akil karistirici bir
yerdir. Sizi kendiniz icin yarattiginiz korku ve gucsuzluk yanilsamasina bagli tutmayi amaclayan dikkat dagitici ogelerle doludur. Bu dikkat dagiticilar televizyon gibi eglenceleriniz, yorucu isler, maddecilik, bilgisayarlar ve baskalarina karsi sorumluluklariniz ve sizden enerji ceken durumlar olabilir. Degisime karsi calisan guclerin var oldugunu bilin.Onlarin niyeti mumkun oldugu kadar cogunuzun bilinclerinizi yukseltmenizi engellemektir.

Bu dikkat dagiticilar rehber ve meleklerinizden gelen mesaj ve rehberliklere karsi baska bir engel olusturur. Kendinizi bilincli olarak onlardan koparmalisiniz. Boylece zamanla kendi ic varliginizin sessizliginde huzur bulmayi ogrenirsiniz. Cogu kez spirituel buyumenizi onlemek icin kendiniz bilincsizce dikkat dagitici unsurlar yaratmis veya benimsemissinizdir. Dikkat dagiticilar sadece egonun kontrol ihtiyacini besler enerjinizi odaklama yeteneginizi tekellestirerek aklinizi doldurur. Dikkat dagiticilar zamaninizi tuketen arkadaslar, sizden cok sey isteyen aile uyeleri ve tum zamaninizi alan dis etkinlikler olarak da kendini gosterir.

Siz kendi dikkatinizi nasil dagitiyorsunuz? Hayatinizin onceligi nedir -
kendiniz mi, baskalari mi? Nasil hayatinizi dikkat dagiticilardan arindirip kendinize odaklanmayi ogrenip kendi icinizde huzuru bulabilirsiniz? Rehberleriniz ve Yuksek Benliginizle iletisim icin sakin bir alan yaratmaya yeni basladiginizda dikkat dagiticilara karsi ihtiyacinizin arttigini fark edebilirsiniz. Bu ihtiyaci gorun ve saliverin. Zaman ve deneyimle bu dikkat dagiticilara gitgide daha az ihtiyac duydugunuzu fark edecek, icsel varliginizla gecirdiginiz zamandan keyif almayi ogreneceksiniz.

Mesajlarin Duyulmasi

Rehber ve melekleriniz sizinle degisik yollarla konusur. Mesajlarini duymayi ogrenmeniz icin sizinle konustuklari zaman anlamaniza yardimci olacak bazi kilavuz bilgiler var.

Alcak sesle konusurlar

Rehber ve melekleriniz cok nadiren yuksek, duyulabilir bir sesle konusur.
Onlari icsel varliginizin odagindan duymaniz gerektiginden genellikle cok alcak sesle konusurlar. Siz tehlikedeyken, yapabildiklerinde kulaginiza bagiriyor gibi hissetseniz de, cogunlukla sizin istekli ve alici bir dinleyici olmanizi gerektiren yumusak tonlarda konusurlar. Sizinle konusmayi asla birakmadiklarini bilin. Onlari duymuyorsaniz korkulariniz seslerini
boguyor, egonuz kontrolu birakmamaya calisiyor veya hayatinizdaki dikkat dagiticilar mesajlari netlikle duyma yetenegine sahip icsel varliginiza odaklanmanizi engelliyor demektir.

Sembollerle konusurlar

Rehber ve melekleriniz size tam olarak neyi ne zaman yapmaniz gerektiginiz duz bir dille soyleseydi her sey daha kolay olurdu. Ancak bunu yapamazlar cunku ozgur iradenize karisamazlar. Mesajlari ne kadar acik ve acil olursa olsun ona gore davranma secimini ozgur iradenizle yapmalisiniz. Cogu kez mesajlarini size sembollerle iletirler. Bu semboller bir sarkida duydugunuz sozler, bir duvar panosunda gordugunuz kelimeler veya birden akliniza gelen
dusunceler olabilir. Bu mesajlari almanizin daha milyonlarca yolu vardir -onunuzdeki arabanin plakasi bile bu yollardan biri olabilir. Bunlar rehber ve meleklerinizden gelen mesajlardir ve hepiniz bunu zaman zamanyasamissinizdir. Bu mesajlari duymayi daha cok istedikce gitgide daha yuksek frekanslarda geldiklerini goreceksiniz. Bu mesajlari duymak niyetiniz haline gelince onlar siz istemeden karsiniza cikacak.

Baskalari yoluyla konusurlar

Tamamen yabanci biriyle sohbet ederken, kafanizdaki bir mesele hakkinda bir soruyu yanitladigi veya o konuda bir bilgi verdigi olmaz mi? Bu da rehber ve meleklerinizden gelen bir mesajdir. Mesajlarini alma yeteneginiz gelistikce duymaniz gereken mesajlari alabilmek icin cevrenizdeki insan ve durumlara daha cok dikkat etmeyi ogreneceksiniz. Yine de korku icindeyken, duygusal
haliniz bozukken veya hayatinizdaki cesitli unsurlar dikkatinizi
dagitiyorken kendinize daha cok donup, cevrenizdekilere daha az dikkat edebilirsiniz. Yardimin her yaninizda oldugunu bilin. Odaginizi rehber ve meleklerinizden gelen mesajlari almaya cevirdiginizde yolunuza yerlestirilmis, size ozel mesajlar tasiyan insan ve durumlari fark edeceksiniz.

Ruyalar yoluyla konusurlar

Rehber ve melekleriniz uyanik oldugunuz sure icinde sizinle iletisim
kuramazlarsa ruyalarinizda kurarlar. Bu ruyalar anlamadiginiz sembolik mesajlar icerebilir veya henuz gerceklesmemis olay veya durumlara dair olabilir. Ileride onlara basvurabilmeniz acisindan ruyalarinizi yazmaniz onemlidir. Bu mesajlarin size yardimci olmak icin gonderildigini, kafa karistirici olmalarinin veya hemen gerceklesmemelerinin nedeninin cevrelerindeki tum olaylarin hareket etmesi oldugunu bilin.

Mesajlarin Alinmasi

Rehberlerinizden gelen mesajlarin alinmasi sureci son derece basit ancak cok zordur. Basittir cunku icinize donmenizi gerektirir cunku mesajlar orada ikamet eder. Hepiniz Bir'siniz. Ayni Kaynak'tan geliyorsunuz, bu nedenle rehber ve melekleriniz sizden ayri degil -onlar sizsiniz. Surecin zor olma nedeni ciddi oranda konsantrasyon ve surekli mesgul akillarinizi yatistirip rehber ve meleklerinizin mesajlarini duyabilmek icin korku, duygular ve dikkat dagiticilardan kendinizi arindirma niyeti gerektirmesidir. Bunu gerceklestirebilmek icin asagidakini deneyin:

Rahatsiz edilmeyeceginiz, dikkatinizin dagilmayacagi sakin bir yer bulun. Baslangicta her gun ayni yeri kullanmaya calisin, boylece kendinizi tanidik bir yerde egitebilirsiniz. Isterseniz oturun, isterseniz uzanin, nasil daha rahat ediyorsaniz. Niyetlerinizi olusturmaya yardimci olacaksa isterseniz mum yakabilirsiniz.

Rehber ve meleklerinizin mesajlarini dinleme niyetini belirleyin. Kendinizi beyaz bir isikla sarin ve ilahi korunma talep edin. Kendinizi spirituel rehberlige actiginiz icin, yalnizca yuksek niyetli ve yuksek kaynaklardan gelen varliklarin alaniniza gireceginden emin olmaniz onemlidir. Yuksek kaynaktan gelen mesaj ve bilgide ve duyduklarinizda "mutlak aciklik" isteyin.

Gozlerinizi kapatin ve birkac dakika sessizce oturun (uzanin). Cevrenizdeki huzuru ve durgunlugu fark edin. Simdi nefesinize odaklanmaya baslayin.Nefesiniz yasam hediyesidir ve cevrenizden bedeninize istemsiz sekilde aldiginiz tek seydir. Nefes yasaminizin en onemli yanidir -nefes almadan birkac dakikadan uzun yasayamazsiniz. Bebekler bu boyuta ilk nefesleriyle girerler. Aldiginiz nefesin Kaynak enerjisinin cevrenizdeki tezahuru oldugunu bilin. Nefes alirken Yaratici Tanri'nin muhtesem enerjisini icimize cekiyoruz.

Bedeninizin tamamen gevsemesine izin verin. Bedeninizden cikiyor oldugunuz, ruhun fizikselden ayriliyor oldugu hissine kapilabilirsiniz. Bazi kisiler bunu hissedebilir, tamamen normaldir. Bazi kisilerse yalnizca cok rahat ve sakin hissederler.

Onunuze cikan her dusuncenin kanatlarini acip ucmasina izin vererek aklinizi tamamen sakinlestirin. Surecin en zor kismi burasidir, aklin sakinlestirilmesi disiplin ve deneyim gerektirir. Aklinizi ego olarak dusunun. Gevezeliklerle kendini doldurarak Yuksek Benliginiz uzerindeki kontrolunu kaybetmemeye calisiyor. Sakinlesmesine, gelen her dusuncenin sizden nazikce uzaklasmasina izin verin.

Istediginiz soruyu sorabilirsiniz. Ne soracaginizdan emin degilseniz
rehberlerinizden bu zamanda bilmeniz gereken bir sey soylemelerini isteyin. Spirituel yolunuzdaki bir sonraki adimi dahi sorabilirsiniz.

Simdi dinleyin. Baslangicta tam olarak bir sey duymayabilirsiniz. Bu
seanslar sirasinda hicbir sey duymayabilirsiniz de - mesajlar size daha sonra gelecektir. Bu uygundur. Bu egzersizin bir amaci rehberlerinize ve meleklerinize dinlemeye ve rehberliklerini izlemeye hazir ve istekli oldugunuzu bildirmek, diger amaci da icsel varliginiza, icinizdeki isiga aklanmayi ogrenmenizi saglamaktir. Onlarin huzurunda hissedeceginiz "huzur" ve rahatlik icinde sadece var olun. Kiminiz sicaklik ve karincalanma, kiminiz muhtesem bir sevgi ve huzur duyacaktir. Bazilariniz bu muhtesem varliklarin huzurunda olmaktan kaynaklanan harika neseyle aglayabilir. Kendi sonuclarinizi baskalarininkilerle karsilastirmayin. Her biriniz essizsiniz, bu yuzden her biriniz farkli deneyimler yasayacak.

Bedeninize donmeye veya sessizlikten cikmaya basladiginizda rehber ve meleklerinize sizin icin gosterdikleri caba ve yaninizdaki varliklari icin tesekkur edin. Sorunuza "yanit" almadiysaniz bile cesaretinizi kaybetmeyin.
Gelecektir. Rehber ve melekleriniz size yanitlari saglayacak insan ve durumlarla iletisime gecmek icin cok calisiyor ve bu eszamanlilik biraz zaman alabilir. Ayrica inanciniz ve mesaj duyma yeteneginize guveniniz test ediliyor da olabilir. Bu nedenle aninda sonuc alamasaniz dahi sabirli olun. Niyet ettiginiz ve istediginiz her sey size gelmek zorundadir. Evrensel Yasa boyledir.

Rehber ve Meleklerinizin Dili

Rehber ve meleklerinizin dili, sizin fiziksel alemlerde kullandiginizdan cok farklidir. Onlar enerjisel isik varliklari olduklarindan bizimle iletisim
kurmak icin kelimeler kullanmazlar. Aslinda onlar sizin gibi konusamazlar.
Mesajlari telepati veya baska insanlar yoluyla iletirler. Ama farkli bizim duymaya alisik oldugumuzdan farkli bir sekilde konusurlar.

Sevgi diliyle konusurlar

Yuksek titresimlerdeki tek enerji kosulsuz sevgi enerjisidir. Bunu ucuncu boyutta deneyimledigimiz sevgi enerjisiyle karistirmayin. Bu kosulsuz sevgi enerjisinin dilidir ve onlarin dilini konusmuyorsaniz -tum varliginiz kosulsuz sevgi duzeyinde titresmiyorsa- onlarla iletisimde guclukler yasarsiniz. Ucuncu boyuttaki sevgi kavraminiz yargisal, ihtiyac kaynakli ve tamamen ego dayanakli bir kavramdir. Kosulsuz sevgi korkudan, ayriliktan ve egodan arinmis, kalp cakranizda yerlesik tam kabul ve guvendir. Kosulsuz sevgi deneyimi sizi rehber ve meleklerinizle ayni titresim frekansina
yerlestirir.

Kahkaha diliyle konusurlar

Melek ve rehberlerin mizah anlayisi vardir ve basimiza gelenin ne olduguna inanirsak inanalim, Evrensel planda her seyin uygun oldugunu bilirler. Ozellikle meleklerin neseyle sacilan cok hafif bir enerjisi vardir, bu nedenle mutluyken melek ve rehberlerinizin iletisim kurabilecegi bir
frekansta titresirsiniz. Surekli mutsuz, uzgun veya sinirliyseniz titresim
frekansiniz onlarinkinden cok dusuk olacagindan destek isteklerinizi
"duyamazlar". En karanlik anlarinizda dahi rehberlerinizle titresimsel
olarak uyumlu olmak icin icinizde nese arayin.

Huzurun diliyle konusurlar

Hayatimizdan hic cikmayan anlasmazlik ve huzursuzluk tamamen ucuncu boyutaozgudur. Bu nedenle rehber ve meleklerinizden rehberlik alabilmek icin kendinizi sakinlestirmeyi ogrenmelisiniz. Tekrar ediyorum, bu iletisim kurabildikleri bir titresim frekansi degildir ve kendinizle barisik degilseniz onlari duyamazsiniz. Icsel varliginizi bulmak icin ice dondugunuzde surekli huzur icinde olan Yuksek Benliginizin bir parcasiyla iletisime gecersiniz. Huzur icinde degilseniz, korku titresimiyle calisiyorsunuz demektir. Bu nedenle kendinizi gun icinde kisa bir sureligine dahi olsa sakin ve huzurlu hissetmek konusunda egitmeniz onemlidir. Bu huzurlu merkezi bulmaniza yardimci olacaktir. Zamanla caba harcamadan
kendinize huzurlu bir yer yaratmaya alisacaksiniz. Tipki rehber ve
meleklerinizden gelen mesajlari caba harcamadan duymaya alisacaginiz gibi.

Isik diliyle konusurlar

Rehber ve meleklerinizin enerjisel frekanslari fiziksel formu veya kutlesi olmayan ama yine de tum varliginizi ve Evren'deki tum varliklari dolduran isik frekansidir. Tek bir mum bile karanlik bir odayi isikla doldurabilir. Isikla doluyken parlaklik yansitir, Kaynak Isigini hayatinizin her alanina yayarsiniz. Her insan varlik Yaraticinin Isigini dunya genelinde yaymak konusunda esit onem ve sorumluluga sahiptir. Herkeste karanligi aydinlatma gucu vardir. Isikta yururken rehberlerinizin sizinle beraber yurudugunu bilirsiniz. Karanliktaysaniz size katilamazlar. Isiga donmenizi beklemek zorundadirlar.

Tarafsizlik diliyle konusurlar

Rehber ve melekleriniz En Yuksek Hayriniz icin calisir. Bu hangi bicimdeolursa olsun, sonuclar konusunda tarafsizdirlar. Cunku siz bu zamandabilemeseniz bile onlar elinizdeki sinirsiz olasiligi ve potansiyeli bilirler. Karsilastiginiz her bir durumun birden fazla cozumu vardir
-gokteki yildizlar kadar, onlardan da fazla cozum olasiligi bulunmaktadir.Rehberlerinizden destek isterken, destegin bicim veya formunu ya da size ulasma yolunu da belirtirseniz rehberlik yetilerini ve sizi sonuca goturecek eszamanliligi yaratma yolundaki olanaklarini buyuk olcude sinirlamis olursunuz. Sonuc konusunda tarafli oldugunuz surece her duzeydeki yaratim tezahuru alanini sinirlarsiniz.

Ornegin, para istediginizde rehberleriniz paranin ilahi sekilde hayatinizda tezahur edebilecegini, hic yoktan gelebilecegini bilir. Ama para ille de nakit veya cek olarak gelmez. Birinden hediye veya bir ihtiyaci karsilayacak beklenmedik bir kar olarak da tezahur edebilir. Buna mucize denir ve mucizeler ancak sonuc konusunda tamamen onyargisizsaniz gerceklesir. Rehberleriniz ucuncu boyutla baglantida olmadiklarindan, bu boyutun enerjilerini de yonlendiremezler. Onlar ancak daha yuksek boyutlarin enerjilerini yonlendirebilir. Bu nedenle, rehber ve meleklerinizden bilgi isterken tamamen onyargisiz olun ki, ihtiyaclariniza olasi en iyi ve mukemmel yolla yanit yaratabilsinler.

Bagislama dilini konusurlar

Sizi Kaynak'in hediyelerinden, Yaratici Tanri'dan tamamen koparabilecek tek sey bagislamamanizdir. Hayatiniz, hatta tum hayatlariniz suresince ne olmus olursa olsun, simdi her yerdeki her seyi ve herkesi bagislama zamandir. Ancak bu sekilde tanrisalliginiz tezahur edebilir. Karmanin koku bagislamamaktir Ancak hayatinizin her alaninda bagislayiciliginizi uygulayarak karmanizi iyilestirebilir, Kaynak'a yeniden baglanabilir ve spirituel alemlerle iletisim kurmaya baslayabilirsiniz.

Bagislayiciligi hayatinizin her alaninda uygulama niyetinizi olusturdugunuzda rehberleriniz kendiniz dahil, bagislamaniz gereken insan ve durumlari karsiniza cikarmaya baslayacaktir. Surec biraz zaman alabilir ancak elbette bitecektir. Bu Degisim zamaninda Basmelek Uriel'in insanliga en onemli mesaji, kendinizi ve baskalarini bagislamayi ogrenmek zorunda oldugunuzdur. Ancak bu sekilde enerjisel titresiminiz bilincin daha yuksek boyutlarina yukselebilir. Ucuncu boyutun amaci karmadir; ucuncu boyutun sifasi bagislayicilikta yatar. Bu nedenle bagislayicilik hayatin, huzurun,
nesenin ve kosulsuz sevginin anahtaridir.

Ve oyledir

Rehber ve melekleriniz sifalanma surecinizde size yardimci olmak icin
buradalar. Sadece sizin icin, yalnizca bu yasaminiza dair ozel mesaj ve rehberlikler tasiyorlar. Bu zamanda, burada cok ozel bir nedenle, karmanizi iyilestirmek, daha yuksek bir bilinc boyutuna kaymak ve kendi tanrisalliginizla baglanti kurmak, Kaynak'la baginizi animsamak icin bulundugunuzu bilin. Kendinizi Isik varlik olarak tanidiktan sonra, kendiniz icin "dunyadaki cennet"i yarabilirsiniz. Rehber ve meleklerinizle iletisim kurmayi ogrenmek bu surecin ilk adimidir. Basmelek Uriel'in insanliga mesaji, hep birlikte degisimi kucaklayip bilincin daha yuksek boyutlarina dogru gecebilmek icin bagislayiciligin ogretilmesi ve hayatinizin her alaninda kosulsuz sevgi ve bollugun bilinmesi ve deneyimlenmesidir.

Yazar Hakkinda

Jennifer Hoffman, Basmelek Uriel'in bir kanali, sezici, spirituel sifaci,
yol gosterici, ogretmen ve yazardir. Ogutleri ve yazilari bircok insanin
gercek yolunu bulmasina yardimci olmustur. Enerji temizleme ve
iyilestirmeyle birlikte ozel ic gorulerde bulunarak musterisinin gelisimi
onundeki engelleri kaldirmasina yardimci olur. Daha fazla bilgiyi, Basmelek
Uriel mesajlarini ve kitaplari www.urielheals.com

icin Jennifer'in healing@urielheals.com adresine e-mail atabilirsiniz.

Communicating with your Angels and Spirit Guides

Hiç yorum yok: